11 Şubat 2014 Salı

Firavun Hanedanlığı, İngiliz Kraliyet Ailesi ve ABD Başkanları

Uzun uzadıya irdelememiz gereken konuya başlamadan önce temel oluşturacak birkaç önemli detayı paylaşmak istiyorum. Aslında bunlar alenen açık edilmiş ancak istemedende olsa görmekte zorlandığımız şeyler. Aynı zamanda daha önceki yazılarımızda bahsi geçen konuların çıkış noktası da dolaylı olarak bahsedeceklerimize bağlanabilir.
Yeryüzünün bütün zenginliklerini kontrolü altında tutan güç odaklarının varlığı, günümüz bilgi çağında artık gizlenebilen bir durum değildir. Biraz zaman ayırdığınızda tüm detayları görece güvenilir kaynaklardan edinebilir, hatta bahsi geçen güç odaklarının kendi kaynaklarında dahi bulabilirsiniz. Peki kim bu güç odakları? Yukarıda bahsettiğimiz gibi buna karar vermeden önce konumuza temel oluşturacak detaylara bir göz atalım.
İngiliz kraliyet ailesinin erkekleri sadece kraliyet ailesinden kızlarla evlenebilir. Amaç geneteği korumak ve dışarıdan herhangi bir müdahale ve hak iddiası olmasına izin vermemektir. Bu ensest ilişkinin bir benzerinin de firavun hanedanlığında olduğunu biliyoruz. Firavunlar birinci dereceden akrabalarıyla (anne ve kızkardeşleri) birleşerek genlerini olabildiğnce saf halde tutmaya çalışmış ve bunda da başarılı olmuşlardır. Hepimizin bildiği en meşhur firavunlardan Tutankamon (M.Ö. 1333-1323) başka bir anneden olma kızkardeşi ile resmi olarak evlenmiştir.
Bir de Amerikan başkanlarına bakalım; Barrack Obama ve George W. Bush 11. Dereceden kuzendir. Köleliği sonlandırmasıyla tanıdığımız Abraham Lincoln yine Bush’un 7. derece kuzenidir. Eski başkan adayı ve Dış İşleri Bakanı John Kerry, 2004 seçimlerinde karşı karşıya geldiği Bush ile 9. Derece kuzendir. Barrack Obama tam altı Amerikan eski başkanı ile akrabadır. Dolayısıyla bu isimlerin tümü akrabadır;  George Washington,  George H.W.Bush, Gerald Ford, Lyndonn Johnson, Harry S.Truman ve James Madison. Daha hayattayken “dünyanın en kötü üne sahip insanı” olarak tanımlanan Aleister Crowley (İngiliz medyum, büyücü, okultist) baba Bush’un “değerli” eşi Barbara Bush’un babasıdır. Devletler bazında günümüz küresel gücü şüphesiz ABD’dir. Devletler üzeri oluşumların yer aldığı, ekonomik açıdan dünyayı yöneten tüm kurumlara ev sahipliği yapan bir ülkeyi var olduğundan beri tek bir soy yönetmektedir. Peki bir devletin başkanlarının neredeyse tamamının akraba veya kan bağı olması ne derece önemlidir? Bunun cevabını ileriki yazılarımızda irdeleyeceğiz.
Bir başka ilginç detay ise Hollywood ünlüleri arasındadır. Celine Dion (şarkıcı), Madonna (şarkıcı), Tom Hanks (oyuncu) ve daha birçok benzer isim ABD başkanları ile veya İngiliz Kraliyet Ailesi ile aynı soydan gelmektedir.
Biraz daha ekleyelim; 17. Yüzyılda yaşamış olan Thomas Hinckley isimli koloni patronu hem Obama hem de Bush ailelerinin atasıdır. Bush ailesi ayrıca İngiltere Kralı II. Charles, Winston Churchill ve Godfrey de Bouillon (1. Haçlı seferi lideri / 1099 Kudüs hükümdarı) ile de akrabadır.

Firavun Hanedanlığı, İngiliz Kraliyet Ailesi ve ABD Başkanlarının kan bağının neden bu denli önemli olduğunu ve aralarında ki bağın ayrıntılarının ne olduğunu araştırmak isteyenler birçok kaynağa rahatlıkla ulaşabilirler. Bundan sonra ele alacağımız hemen her konunun altından bu aileler ve uzantıları çıkacaktır. Selam ile…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder